Pärast aastatepikkust Borderlands 3 ootamist saavad fännid nüüd lõpuks kergendust tunda, sest täna enne PAX East 2019 avalikustati uus treiler. Uus tiiservideo keskendub mõnele uuele Borderlands 3 tegelasele ja nende mudelitele - paljastades kaks uut tegelast treileri alguses ja hiljem ka mõnes kohas.

Üks mees ja naine, kes tundusid, nagu oleks neid kummardanud suur bandiitide rühm, istusid nad troonil, mille ülaosas oli tagurpidi piirimärk. Vaadake ise videot ja tehke omad järeldused:



Uuel treileril olid ka haagise varasemad tegelased, sealhulgas NPC -d, peategelased ja antagonistid. See hõlmas selliseid nagu Brick, Mordecal, Handsome Jack, Ellie ja Claptrap ning palju muud. Kuigi täielikult keskendunud erinevatele tegelastele kogu mängu seerias - nii uutele kui ka vanadele -, oli haagises ka umbes viis tegelaskoodi.

Pole veel selge, kas sellel on looga midagi pistmist, kuid need tundusid pigem vahetuskoodidena, mida varem kasutati vanemates Borderlands'i pealkirjades. Loomulikult saame homme PAX Eastis rohkem teada, mängu konverents peaks algama kell 14.00 EDT // 11:00 PDT. Gearboxi otseülekanne on saadaval mängu ametlikul veebisaidil koos allpool nimetatud sündmuse rahvusvaheliste ajastustega:

  • 28. märts - 11.00 PDT / 18:00 GMT / 19:00 CET / 20:00 EET
  • 29. märts - 2:00 GMT+8/3:00 JST / KST / 5:00 AEDT

Borderlands on kriitikute poolt tunnustatud tiitel ja loomulikult on paljud fännid uue mängu pilguheitmist kaua oodanud. Vaadake kindlasti otseülekannet, jäädes Sportskeeda juurde, kuna värskendame teid uusimaga kui ja kui see selgub!